Sörbicikli blog

Merre mehet a sörbicikli?


Merre mehet a sörbicikli?

 

Az elmúlt években sok szabályozás és kételkedés merült fel a sörbiciklikkel kapcsolatban. Az viszont biztossá vált, hogy budapesti sörbiciklik elnyerték helyüket a budapesti közlekedésben és szórakozásban egyaránt. Annak érdekében, hogy ez továbbra is így maradjon, pár kérdésben alkalmazkodni kellett. Jöjjön egy rövid gyorstalpaló a sörbiciklizéssel kapcsolatban!

A budapesti 6. és 7. kerület vezetés nemrégiben úgy döntött, hogy nem engedi a továbbiakban a sörbiciklik közlekedését a kerületek utcáin. A tiltásnak elvileg biztonsági okai vannak, de egyes lakossági panaszok és a bulikörnyezet változása is hatott a döntésre.

Ha sörbiciklizésre fizetsz be, akkor valószínűleg azért választottad, mert barátaiddal vagy kollégáiddal szeretnéd jól érezni magad, miközben Budapest legszebb környezetében söröztök. A változásokat figyelembe véve arra jutottunk, hogy a Városligetet ajánljuk vendégeinknek, mint a leginkább kedvező útvonalat.

Szeretnénk, hogy Budapesten minden szórakozási forma békésen megférjen egymás mellett és ebben a sörbicikli is helyet kapjon. A Városligetben minden adott, hogy egy kellemes délutánt eltölts a barátaiddal úgy, hogy közben a közlekedési szabályokat is be tudjátok tartani és mindenki szórakozása biztosítva van, így a tietek is. Az itteni utak biztonságosak, a forgalom minimális és a környezet is kellemes a sörbiciklizéshez. Budapest legszebb és egyben egyik legnagyobb zöld területe a lakók és a turisták számára a kikapcsolódást szolgálja, így a foci, kosárlabda és más sportok mellett a sörbicikli is megfér.

Azért is ajánljuk a Városligetet, mert itt a kedvező útvonalak mellett számos látványosság is vár rátok. A Széchenyi Fürdő, a Fővárosi Állat és Növénykert, a Vajdahunyad Vára vagy a Közlekedési Múzeum nem csak szép hátteret adnak a sörbiciklizéshez, de jó programötletek is biciklizés után. Ha elfáradnátok tekerés közben, itt nyugodtan félre tudtok állni és pihenni egyet. Nyáron az árnyékos fák kellemes menedéket jelentenek a tűző naptól. A Városligetben gyakran rendeznek szabadtéri programokat, (sör)fesztiválokat, ahol kellemesen elfér néhány sörbicikli is.

Bízunk benne, hogy a város szerves részét képező sörbicikli ezek után is elérhető lesz a szórakozásra vágyóknak. Rajtunk nem fog múlni, számunkra ugyanis az a fontos, hogy a városban mindenki megtalálja a neki kedves szórakozást. Ha úgy érzed, megjött a kedved és szeretnéd kipróbálni a sörbiciklit Budapesten, akkor nincs más dolgod, mint összehívni barátaidat és lefoglalni honlapunkon az egyik sörbringát!