Sörbicikli blog

Minden amit Budapestről és a Sörbicikliről tudnod érdemes

Érdekel a sör vagy a biciklizés? Blog szekciónkban naprakész információkat találsz e két világ legjaváról, a sörbiciklizésről! Legyen az egy a kedvenc tekerős zenelista, vagy néhány hasznos biztonsági szabály, itt minden részletet kimerítő, havi rendszerességű cikkek várnak rád!

Prosecco és a sörbicikli

Prosecco és a sörbicikli

A sörbiciklizés menővé vált az utóbbi években, ami nem csoda, hiszen egyszerre több olyan dolgot is összeköt, amit a legtöbb ember szeret: a mozgást, a barátokkal töltött időt, a kikapcsolódást, a városnézést és a sörözést! Ha nem vagy oda a sörért, akkor sem kell lemondanod erről a szórakozásról. Próbáld ki a Prosecco Bike-ot, ami annak ellenére, hogy friss trend, két egyáltalán nem újkeletű dolgot ötvöz: a sörbiciklizést és a Proseccot.

Melyik nemzet bírja a legjobban az alkoholt?

Melyik nemzet bírja a legjobban az alkoholt?

Aki már volt keményen másnapos, az tudja, hogy mindig az utolsó pálinkát nem kellett volna. Kérdés, hányadik volt az utolsó? A magyarok igen előkelő helyen vannak az alkoholfogyasztásban, de vannak országok, akik még ránk is köröket vernek. A sörbiciklizés is hozzájárul ehhez az eredményhez, bár nem olyan hatalmas mértékben. De ki bírja jobban a piát, ha már a sokadik koccintásról van szó?

A világ legfurcsább sörei

A világ legfurcsább sörei

A sörgyárak mindig igyekeznek valami igazán meglepővel és egyedivel előrukkolni. Vannak olyanok is, akiknek egy kicsit messze gurult a gyógyszere, vagy érthetetlen luxust állítanak elő. Bizarr ötletekből sosem volt híján a világ. Sörbiciklin még nem kaphatóak, de jöjjön pár egyedi és megismételhetetlen sör a világból!

Egy kis statisztika  - mennyit sörözik a magyar?

Egy kis statisztika - mennyit sörözik a magyar?

A budapesti sörbicikli sem megy magától, üzemanyag kell hozzá, ami alatt pontosan a sört értjük. A magyar sörfogyasztás tartós növekedést mutat az elmúlt években, ami nem csak a mennyiséget, de a minőséget is érinti. Jöjjön néhány adat és gondolat a magyar sörfogyasztás alakulásáról!

Otthoni sörfőzés, merjünk-e belefogni?

Otthoni sörfőzés, merjünk-e belefogni?

Ha lehet saját lekvárt főzni, akkor miért pont a sörfőzést ne művelnénk otthon? Ma már számos helyen kapható olyan sörfőző készlet és kellék, amivel gyorsan és könnyen készíthetsz egyedi söröket. A sörbiciklizés sincs sör nélkül, de amíg mi nem nyitjuk meg saját főzdénket, neked az alábbiakat tanácsoljuk.

Az első magyar sörgyárak története

Az első magyar sörgyárak története

Magyarországot ritkán említik a hagyományos sörhatalmak közt, pedig itt is nagy hagyományai vannak a sörgyártásnak. Amikor megiszol egy korsóval, gondolj azokra a nagyszerű mesterekre, akik már több száz évvel ezelőtt is itatták a nagyérdeműt. Kis magyar sörtörténelem, a budapesti sörbiciklizés előttről, röviden és habosan.

Legjobb Kézműves Sörök - Ezúttal Nagy Sörgyáraktól!

Legjobb Kézműves Sörök - Ezúttal Nagy Sörgyáraktól!

A magyar sörforradalom eddig is sok olyan kiváló itallal ajándékozta meg a szomjas vendégeket, aminek csak örülni lehet. A kézműves sörök gombamód szaporodnak és ez feltűnt a nagy sörgyáraknak, akik nem akarnak lemaradni a versenyben. Lássuk, mivel rukkoltak elő mostanában!

A sörbiciklizés élettani hatásai

A sörbiciklizés élettani hatásai

Ha hiszed, ha nem, a sörözést lehet aktív testmozgássá alakítani! Mégis hogyan? Erre a megoldás a sörbiciklizés, ami egyszerre oldja meg az aktív testmozgás és megfelelő alkoholbevitel problémáját. A budapesti sörbiciklik ilyen módon forradalmat indítottak el a város alkoholkultúrájában, ami neked is segíthet a felelősségteljes sörivási rutin kialakításában.

Merre mehet a sörbicikli?

Merre mehet a sörbicikli?

Az elmúlt években sok szabályozás és kételkedés merült fel a sörbiciklikkel kapcsolatban. Az viszont biztossá vált, hogy budapesti sörbiciklik elnyerték helyüket a budapesti közlekedésben és szórakozásban egyaránt. Annak érdekében, hogy ez továbbra is így maradjon, pár kérdésben alkalmazkodni kellett. Jöjjön egy rövid gyorstalpaló a sörbiciklizéssel kapcsolatban!

A világ legfurcsább bulijai!

A világ legfurcsább bulijai!

Egy budapesti sörbiciklis túra egyedi élmény, amit még biztosan nem próbáltál életedben, de kár lenne kihagyni! Ha különleges buliról van szó, akkor a világon minden ember kreativitása megmozdul, hogy valami extrémmel álljon elő. Jöjjön egy kis válogatás a legelvetemültebb ötletekből!

Top Jelmezötletek Sörbiciklizéshez

Top Jelmezötletek Sörbiciklizéshez

Gondoltál már arra, hogyan lehetne feldobni egy budapesti sörbiciklizést? Az egyik tuti tipp, ha együtt jelmezbe öltöztök és úgy vonultok végig a városon. Legyen szó születésnapról, legénybúcsúról, vagy felejthetetlen bulizásról, az alábbiakban adunk pár ötletet a legjobb jelmez kiválasztásához!

Néhány Sörbiciklis Látványosság

Néhány Sörbiciklis Látványosság

Ha abban a kivételes élményben van részed, hogy végigtekersz Budapest legszebb utcáján egy hideg sörrel a kezedben, kár lenne kihagyni...

Sörbiciklis csapatépítés

Sörbiciklis csapatépítés

Csapatépítőt szervezni nehéz feladat. Meg kell felelni a kritikus munkatársi elvárásoknak, a főnöknek látnia kell, hogy mindenki jól érzi magát, arról nem is beszélve, hogy valahogy a költségvetésben is benne kéne maradni. Mi van, ha már a sörözést is mindenki unja, a péntek esti vacsi meg maga az unalom?

A különféle sörtípusokról röviden

A különféle sörtípusokról röviden

Olyan, hogy tökéletesség, egyszerűen nem létezik. Persze vannak dolgok, amik megközelítik: egy gyönyörű nő, akiért férfiak hada epekedik. A zene, amely lélekbe markol, vagy egy klasszikus festmény, ami sejtelmes mosolyával évszázadokon át elgondolkodtatja az embereket.

4 érv arra, hogy télen is imádni fogod a Sörbiciklit

4 érv arra, hogy télen is imádni fogod a Sörbiciklit

Beköszöntött a tél, de a jelek szerint a budapesti sörbicikli forradalom csak nem akar alább hagyni. A hideg ellenére egyre többen szánják magukat egy kis önfeledt kültéri sörözésre és tekerésre...

Milyen zenét ajánlunk sörbiciklizéshez?

Milyen zenét ajánlunk sörbiciklizéshez?

Az igazi sörbicikli-élmény része a kifogástalan hangulat. Tudjuk, hogy ezt nem könnyű összehozni. Lehet bármilyen tökéletes a csapat...

A sörbiciklizés szabályairól röviden

A sörbiciklizés szabályairól röviden

Aki jár Budapest utcáin már bizonyára tudja, hogy egyre népszerűbb szabadidős tevékenység a sörbicikli! Mit nem lehet szeretni egy olyan ötleten...

Kinek ajánljuk a sörbiciklizést?

Kinek ajánljuk a sörbiciklizést?

A sörbiciklizés az elmúlt években az egyik legnépszerűbb program lett Budapesten. Manapság már nem lehet úgy lemenni a Hősök tere és környékén...

A legjobb szabadulós játékok Budapesten

A legjobb szabadulós játékok Budapesten

Budapest az utóbbi évtizedben kitermelt egy világszinten is meghatározó jelenséget, ez mégpedig a szabadulós játékokat! Kevesen tudják, hogy...

Buborék Foci Budapesten

Buborék Foci Budapesten

Az idei év legújabb őrülete Budapesten nem más, mint a buborék foci, eredeti nevén bubble football. A játék röviden annyiból áll, hogy...